BAŞKAN BAYIK ANKARA'DA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2021 - 20:13, Güncelleme: 17.11.2021 - 20:13

BAŞKAN BAYIK ANKARA'DA

​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, partisi tarafından Ankara'da düzenlenen festivalde bir dizi temaslarda bulundu.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Başkent Ankara'da Millet Bahçesinde 16 - 21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Tam Bana Göre Festivali'ne katılım sağladı. Başta Şanlıurfa stantları olmak üzere bir çok temaslar gerçekleştiren Başkan Bayık'a ilçe belediye başkanları da eşlik etti. Hilvan'da gençliğe verdiği önem ile her defasında gündeme gelen Başkan Bayık, burada da aynı hassasiyeti gösterdi. Gençlerle sürekli olarak birebir ilgilenen Başkan Bayık, katılımcıları Hilvan'a davet etmeyi de ihmal etmedi. Gezisi ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Bayık,"Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti Yerel Yönetimler Gençlik Festivaline katılım gerçekleştirdik; Şanlıurfa, bölge ve Türkiye'nin çeşitli illerinden katılan belediyelerin tanıtım standlarını ziyaret ettik. AK Parti gençlere her zaman önem veriyor. Bizler de böylesine bir parti ile halkımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz " dedi.