MİDYAT SPORUN HER ALANINDA ÖRNEK OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2021 - 15:45, Güncelleme: 15.11.2021 - 15:45

MİDYAT SPORUN HER ALANINDA ÖRNEK OLUYOR

​​​​​​​Midyat'ta düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası renkli görüntülerle tamamlandı.
Genç bir nüfusa sahip Midyat'ta “Gençliğe Yatırım Gelece Yatırımdır” anlayışıyla gençleri sportif aktivitelerle buluşturan ve bu yöndeki atılımlara her zaman destek sunan Midyat Belediyesi'nin de katılım sağladığı kurumlar arası futbol turnuvası sona erdi. Kapanış töreninde yine gençleri yalnız bırakmayan Başkan Veysi Şahin, turnuvaya katılan ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Turnuvada birincilik madalyasını Midyat Belediyesi Gençlik Takımı alırken, ikinciliği Halk Eğitim Merkezi, üçüncülüğü ise Midyat Emniyet Gücü aldı. Kapanış töreninde gençlerle bir araya gelen Başkan Şahin, "25 takımın katıldığı turnuvada çok güzel görüntüler oluştu. Midyat'ımızı bu tür görüntülerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.