HİLVAN, BAYRAMA HAZIRLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 10:10, Güncelleme: 20.07.2020 - 10:10

HİLVAN, BAYRAMA HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın talimatlarıyla çalışmalarını hızlandıran Belediye ekipleri, ilçeyi Kurban Bayramına hazırlıyor.
İlçede rutin çalışmalarının yanı sıra temizlik ve hijyen çalışmalarını arttıran Hilvan Belediyesi ekiplerinin öz verili çalışmaları vatandaşlar tarafından da destek görüyor. Başkan Bayık'ın çalışmalarından memnun olduklarını belirten Hilvan Halkı, "Başkanımızı sürekli olarak halkla iç içe görüyoruz. Bu bizi mtulu ediyor. Halkının sorunlarını, taleplerini dinleyen bir başkan" diye konuştular. Öte yandan ilçe belediyesi çalışmalarına destek veren Şanlıurfa Büyükşehir ekipleri de halkın mezarlık ziyaretlerini gönül rahatlığıyla yapabilmesi için bayram öncesi mezarlıklardaki temizlik çalışmalarına devam ediyor. (www.akbelediyeler.com)