BAŞKAN AKSOY HALKLA İÇ İÇE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 10:02, Güncelleme: 20.07.2020 - 10:02

BAŞKAN AKSOY HALKLA İÇ İÇE

Şanlıurfa'nın Bozova İlçe Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olarak gündeme gelmeye devam ediyor.
Şanlıurfa'nın Bozova İlçe Belediye Başkanı Suphi Aksoy, halkla iç içe.Her defasından vatandaşlarla bir araya gelerek halkın talep ve önerilerini bizzat not alarak çalışmaları bu doğrultuda gerçekleştiren Başkan Aksoy'un bu tutumu vatandaşlarca da takdirle karşılanıyor. Şanlıurfa'nın turizm ile ön plana çıkan ilçesi Bozova'yı bu alanda daha iyi yerlere getirebilmek için porjeler geliştiren ve halkla birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden Başkan Aksoy'un dünkü durağı ise bu kez Sanayi Caddesi oldu. Cadde üzerinde esnafı gezerek 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Aksoy özellikle gençler ve yaşlılarla da sohbet ederek çay ikramlarını geri çevirmedi. Gezisinde vatandaşlara pandemi sürecinde alınan kararlara hassasiyet gösterilmesini ifade eden Başkan Aksoy, akşam saatlerine kadar ilçenin çeşitli bölgelerinde ziyaretlerini sürdürdü.   BOZOVALILARDAN BAŞKAN AKSOY'UN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN Başkan Aksoy'un ilçenin gelişimine yönelik çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Bozovalılar da uygulamalardan memnun olduklarını dile getirdiler. Bozovalılar, "Başkanımız çok çalışkan. Sabah işyerlerimizi ziyaret etmesi, taleplerimizi sorması bizleri çok mutlu ediyor. Bizler de vatandaşlar olarak birlik ve beraberlik içerisine Başkanımızın yanındayız. Bozova bu bilinçle daha da gelişecektir" diye konuştular. (www.akbelediyeler.com)

BOZOVALILARDAN BAŞKAN AKSOY'UN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN