BAŞKAN EKİNCİ'DEN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2021 - 15:50, Güncelleme: 16.10.2021 - 15:50

BAŞKAN EKİNCİ'DEN MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, imar planının meclis tarafından kabul edildiği müjdesini paylaştı.
Viranşehir'in gelişimi için ilçesinin geleceğine yönelik planlamalar yapan Başkan Salih Ekinci imar planlaması ile ilgili son gelişmeleri aktardı. Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi'nce hazırlanan İmar Planlarının onaylanması için Büyükşehir Belediye Meclisine havale edilen 1/1000 nazım imar planı meclisin olağan toplanması ile oybirliğiyle kabul edildiğini belirtti. 45 günlük askı sürecinin ardından resmen açılacak olan plan ile ilgili Başkan Salih Ekinci yaptığı değerlendirmesinde "Yeni imar planımızın Viranşehir’imize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Tek sevdamız Viranşehir’imiz için çalışmaya, üretmeye, geliştirmeye aralıksız devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.