BAŞKAN ŞAHİN'DEN TEŞEKKÜR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2021 - 14:05, Güncelleme: 20.09.2021 - 14:05

BAŞKAN ŞAHİN'DEN TEŞEKKÜR

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçesindeki yol yapım çalışmalarına hassasiyet gösteren Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'a teşekkür etti.
Midyat'ta birlik ve beraberlik içerisinde devam eden uygulamalar vatandaşa hizmet olarak yansımaya devam ediyor. Kurumlar arası iletişime ve ortak çalışmaya özen gösteren Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, son olarak ilçesindeki yol yapım çalışmalarına desteklerinden dolayı Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'a teşekkür etti. Başkan Şahin değerlendirmesinde "Standardı yüksek ve konforlu bir ulaşım için ekiplerimiz İlçemizin her köşesinde Çalışmalara devam ediyor. İlçe genelinde planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile Nazım Hikmet Cadde'sinde, Sathi asfalt serimi için alt yapı hazırlıklarını tamamlayarak, PMT serimi ile, yolu asfal serimine  hazır hale getiriyor. Katkılarından dolayı  Mardin Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mahmut Demirtaş'a Midyat Halkı adına teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.