BAŞKAN ALBAYRAK YİNE HALKIN YANINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2021 - 14:00, Güncelleme: 20.09.2021 - 14:00

BAŞKAN ALBAYRAK YİNE HALKIN YANINDA

​​​​​​​Toplumun herkesi ile ortak paydada buluşmaya özen gösteren Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak bu tutumu ile takdir topluyor.
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, halkın içerisinde yer almayı sürdürüyor. Makam edindiği Halfeti sokaklarından bir an olsun ayrılmayarak, vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Başkan Albayrak'a yönelik memnuniyet her geçen gün artıyor. Başkan Albayrak son olarak hayırsever Murtaza Kurt'un öncülüğünde, hayırseverlerin ve Halfeti Belediyesi'nin katkılarıyla, Cumhuriyet Mahallesinde yapımı tamamlanan Yeni Camii'nin açılışını, Kaymakam Selin Sarı ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirdi. Hayırsever Murtaza Kurt ve emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Albayrak, böylesine güzel yaklaşımların Halfeti'ye çok yakıştığını dile getirdi.