HALFETİ TANITIMDA YİNE BİR ADIM ÖNDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2021 - 15:16, Güncelleme: 05.09.2021 - 15:16

HALFETİ TANITIMDA YİNE BİR ADIM ÖNDE

​​​​​​​Şanlıurfa 11 Nisan Fuar Merkezinde düzenlenen Bölgesel Kalkınma Yatırım, İşbirliği Forum ve Fuarı'nda Halfeti standı yoğun ilgi gördü.
Halfeti'nin tanıtımı için planlı çalışmalarını sürdüren Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi, bu kez Bölgesel Kalkınma Yatırım, İşbirliği Forum ve Fuarı'nda yerini aldı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ile birlikte Halfeti Belediyesi’nin standını ziyaret ederek Belediye Başkanı Şeref Albayrak’tan bilgi aldılar. Yılmaz ve Hisarcıklıoğlu, Halfeti Belediyesi’nin kurslarında kadınların üreterek sattıkları ve aile bütçelerine katkı sağladıkları ürünleri ilgi ile incelediler. Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ziyaretleri anısına Yılmaz ve Hisarcıklıoğlu’na el emeği göz nuru ürünler hediye etti.