MİDYAT'TA VERİMLİ ÇALIŞMA DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2021 - 15:12, Güncelleme: 05.09.2021 - 15:12

MİDYAT'TA VERİMLİ ÇALIŞMA DÖNEMİ

​​​​​​​​​​​​​​Vatandaş talep ve önerilerinin ön planda tutulduğu Midyat'ta Bahçelievler Mahallesi Hastane Yolundaki asfalt serim çalışmaları tamamlandı.
Çalışmalarında yol yapım, genişletme ve asfaltlama uygulamasına kaldığı yerden devam eden Midyat Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile başladığı ve Başkan Veysi Şahin'in de talimatıyla hastane bölgesinde devam eden çalışmalarını tamamladı. Vatandaşların talebi üzerine Bahçelievler Mahallesi Hastane Yolunda; Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile devam eden asfalt serim uygulaması öncesi de bölgede sık sık çalışmalarını denetleyen Başkan Şahin, uygulamanın tamamlanması ile yine bölgedeydi. Başkan Şahin burada yaptığı değerlendirmesinde "Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak için modern yollar ile ilçemize değer katmaya devam ediyoruz.  Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile başlatmış olduğumuz, Bahçelievler mahallesi Hastane yolunda asfalt serim çalışmaları  tamamlanmıştır. Katkılarından dolayı Mardin Valimiz / Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mahmut Demirtaş'a, Midyat halkı adına teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı olsun" dedi.