GAZİANTEP AK KADRO ANKARA'DA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2021 - 10:03, Güncelleme: 24.03.2021 - 10:03

GAZİANTEP AK KADRO ANKARA'DA

​​​​​​​Gaziantep AK Parti Teşkilatı, her kademeden partilisi ile birlikte en yoğun katılımın yaşandığı şehir olarak Ankara'da gündeme geldi.
AK Parti, bugün yapılacak Olağan Büyük Kongresi’nde partiyi 2023 seçimlerine taşıyacak yönetim kadrosunu belirleyecekken, buluşma Türkiye'nin dört bir şehrinden yoğun katılım almaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılım göstereceği ve “Türkiye için güven ve istikrar” sloganıyla yapılacak kongre için Gaziantep AK Parti Kadrosu da yoğun bir katılımla sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Spor Salonu'ndaki yerini aldı. AK Parti’nin 2023 manifestosunun da  açıklayacağı kongre için gerek gençlik kolları gerekse kadın kolları teşkilatlarından yoğunluğun yaşandığı Gaziantep Teşkilatı, Başkentte dikkat çeken adreslerden oldu.  Yolculuk öncesi fotoğraf paylaşarak tüm AK Partili katılımcılara 'hayırlı Yolculuklar' dileyen Gaziantep Teşkilatı "AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre için hazırlıklarımız tamam.  Tüm teşkilat olarak yarınki büyük şölende yerimizi almak için yollara koyulduk.Büyük buluşma için yollarda olan Türkiye'nin her köşesindeki tüm AK Kadroya selam olsun" diyerek partililere seslendiler. AK Parti, 19 yıllık süre içerisinde üçü olağanüstü olmak üzere toplam dokuz kongre gerçekleştirdi. (www.akbelediyeler.com)