SAMSAT'TA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2021 - 09:28, Güncelleme: 15.03.2021 - 09:28

SAMSAT'TA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Partisi ile uyum içerisinde çalışmaya özen gösteren Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, bu kez AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanı olan Mevlüt Kuştepe'yi ziyaret etti.
Samsat'ta alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Halil Fırat, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Samsat'ta vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet göstererek bu yönde rota belirleyen Başkan Halil Fırat, AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe'yi ziyaret etti. Başkan Kuştepe'ye hayırlı olsun dileklerini yineleyen Başkan Fırat, Samsat'ın her zaman olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceğini söyledi. İlçede AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Fırat Samsat'ın geleceğine yönelik projelerde her zaman ortak paydada buluşmayı esas aldıklarını ifade etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe de Başkan Fırat'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)