CEYLANPINAR PRIL PRIL OLDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2020 - 12:17, Güncelleme: 12.07.2020 - 12:17

CEYLANPINAR PRIL PRIL OLDU

Ceylanpınar Belediyesi’ne bağlı temizlik ekipleri cadde, sokak ve meydanlarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatıyla şehir merkezindeki caddeler dezenfekte ve köpüklü su ile yıkandı.
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde belediye ekipleri, korona virüs ile tedbirlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatlarıyla çalışmalarını sürdüren ekipler, şehir merkezindeki caddeleri prıl prıl etti. Gece gündüz demeden çalışan belediye ekipleri, Gazi Caddesi ve çarşı merkezinde dezenfekte, köpüklü su ile yıkama işlemi gerçekleştirdi. Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, vatandaşın sağlığınıjn kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Yürütülen yıkama ve dezenfekte çalışmaları sayesinde hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de sıcak havadan dolayı artan kötü koku ile insan sağlığını tehdit edici bakteri ve sinek oluşumu önlenmiş oluyor” dedi. (www.akbelediyeler.com

(www.akbelediyeler.com