NİZİP KISITLAMAYA UYDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2021 - 12:45, Güncelleme: 01.02.2021 - 12:45

NİZİP KISITLAMAYA UYDU

​​​​​​​Gaziantep'in Nizip ilçesinde vatandaşlar hafta sonu uygulanan kısıtlamaya uydu. Başkan Mehmet Sarı da ilçeden kareler paylaşarak teşekkür etti.
Pandemi sürecinin başarılı adreslerinden Gaziantep'in Nizip İlçesinde vatandaşların hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına büyük oranda uyum sağladığı gözlemlendi. Başkan Mehmet Sarı'nın da süreç içerisinde duyarlılık gösterilmesi yönündeki çağrılarının cevap bulduğu Nizip'te vaka sayılarında da giderek düşüşün en asgariye indiği öğrenildi. Hafta sonu ilçe genelinden fotoğraflar paylaşan Başkan Mehmet Sarı, duyarlılığı için tüm ilçe halkına teşekkür etti. Başkan Sarı paylaşımında "Teşekkürler Nizip. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına gösterilen hassasiyet için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bugün, dünden daha iyiyiz. İnşallah önümüzdeki hafta, geride bıraktığımız haftadan daha iyi olacak" ifadelerine yer verdi. Başkan Sarı duyarlılığın devam etmesini ve özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi konusundaki hatırlatmasını yineledi. (www.akbelediyeler.com)