AKÇAKALE ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2021 - 09:02, Güncelleme: 19.01.2021 - 09:02

AKÇAKALE ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, bu kez Akçakale Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ayhan'a ilçe genelindeki çalışmaları aktardı.
Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürerek Akçakale'yi ortak paydada bir araya getirmeye özen gösteren Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya bu kez Akçakale Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ayhan'la bir araya geldi. İlçe genelindeki tarımsal faaliyetlerin değerlendirildiği görüşmede Başkan Yalçınkaya kurumsal çalışmalarını da aktardı. Akçakale'de merkez ve kırsal demeden her bölgeye ulaşmanın gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Yalçınkaya bu anlamda vatandaşlara 7 gün 24 saat kapılarının açık olduğunu söyledi. Gönül Belediyeciliğini Akçakale'de en iyi şekilde yansıtmaya gayret gösterdiklerinin de altını çizen Başkan Yalçınkaya bu anlamda talep ve önerilere hassasiyetle yaklaştıklarını da sözlerine ekledi. "BATIDAKİ İLLERDE NE VARSA AKÇAKALE'DE DE O OLACAK" Batı illerindeki kırsal mahallelerdeki hizmetlerin aynısını Akçakale'ye de kazandırmak için gecesini gündüzüne katan bir ekiple yola devam ettiğini görüşmesinde dile getiren Başkan Yalçınkaya, kırsal mahallelerde altyapı ve benzeri yatırımlara büyük önem verdiklerini söyledi. Görüşmede Başkan Yalçınkaya tarımsal faaliyetlerin de her zaman ilçe için katma dağar sağlamaya devam ettiğini, bunun içinde her zaman üreticiden yana duruş sergilediklerini belirtti. Akçakale Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ayhan da kendisine, üreticilere ve vatandaşlara yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Yalçınkaya ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)

"BATIDAKİ İLLERDE NE VARSA AKÇAKALE'DE DE O OLACAK"