GÖNÜLLERİN BAŞKANI MAHMUT UÇAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2020 - 13:29, Güncelleme: 15.12.2020 - 13:29

GÖNÜLLERİN BAŞKANI MAHMUT UÇAR

​​​​​​​Yakutiye'de Başkan Mahmut Uçar, kurumsal çalışmaları sırasında işçilerin sofrasına konuk olarak talep ve önerileri dinledi.
Erzurum'un Gönül Belediyeciliğindeki adresi Yakutiye'de Belediye Başkanı Mahmut Uçar, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Mahmut Uçar'ın önceki günkü durağı belediye tarafından yapımına devam edilen Çamlıca Konutlarındaki Mescit İnşaatı oldu. İnşaatta incelemelerde bulunarak teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Uçar, vatandaşlardan kendilerine iletilen taleplere hassasiyet gösterdiklerini söyledi. Temasları sırasında işçilerle sohbet eden Başkan Uçar, ustaların sofrasına da konuk oldu. İşçilerle koyu bir sohbet eden Başkan Uçar, attıkları her adımda tüm Yakutiye olarak ortak paydada buluşmaya özen gösterdiklerini söyledi. Başkan Uçar temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Yakutiye Belediyemizce yapımı devam eden Çamlıca Konutlarındaki mescit inşaatında çalışan ustalarımızın sofralarına konuk olduk.. Gönüllerini bizlere açan kardeşlerimize minnettarız" dedi. Başkan Uçar temaslarının ardından ilçenin diğer bölgelerindeki çalışmaları incelemek üzere alandan ayrıldı. (www.akbelediyeler.com)