BAŞKAN EMRE YİNE ÖRNEK OLDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 15:27, Güncelleme: 03.12.2020 - 15:27

BAŞKAN EMRE YİNE ÖRNEK OLDU

​​​​​​​Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında yine ilçede gidilmedik yer, kazanılmadık gönül bırakmadı.
Besni'de Gönül Belediyeciliğinin örnek ismi haline gelen Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında bir yandan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti, diğer yandan köylere çıkarma yaparak buradaki engelli çocuklara hediyeler dağıttı. Başkan Emre güne ilk olarak Kaymakam Nazlı Demir ile birlikte Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan ve Besni Engelliler Derneği Şube Başkanı Mustafa Öncel'i ziyaret ile başladı. Her iki dernekte de talep ve önerileri dinleyen Başkan Emre, Besni olarak toplumun her kesimi ile buluşmaya ve ortak kararlar almaya özen gösterdiklerini söyledi. Gerek kurumsal gerekse şahsi olarak her zaman engelli vatandaşların yanında yer almaya devam edeceklerini belirten Başkan EMre, ardından Toklu ve Boncuk köylerine giderek burada vatandaşlarla buluştu. Ziyaretlerinde özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Emre, hediyeler dağıtarak vatandaşların olası sorunlarını dinledi. Burada d6a birlik ve beraberlik çağrısını yineleyen Başkan Emre'ye vatandaşlar tam not verdi. Besni'de topumun her kesimi ile görüşmeler gerçekleştirmeye devam eden Başkan Eyyüp Mehmet Emre'yi her defasında halk içerisinde gördüklerini belirten vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Emre ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)