SAMSAT'TA ÖNEMLİ DUYURU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 15:08, Güncelleme: 03.12.2020 - 15:08

SAMSAT'TA ÖNEMLİ DUYURU

​​​​​​​Halil Fırat Başkanlığındaki Samsat Belediye Meclisi aldığı, oy birliği ile geçen yıl olduğu gibi bu yıl da suya zam yapmama kararı aldı.
Yerel yönetim anlamında memnuniyetin hakim olduğu Adıyaman'ın Samsat İlçesinde vatandaşları rahatlatan bir karar daha alındı. Buna göre Halil Fırat Başkanlığındaki Samsat Belediyesi Meclisi, oy birliği ile geçen yıl olduğu gibi bu yıl da suya zam yapmama kararı aldı. Pandemi sürecinde vatandaşları rahatlatan karar ilçe genelinde destek gördü. Başkan Halil Fırat'ın sosyal medyadan "Hayırlı Osun" başlığı ile paylaştığı mesajına kısa sürede çok sayıda beğeni geldi. Vatandaşlara yönelik her türlü kolaylığın yaşandığı Samsat Belediyesi'nde; Başkan Halil Fırat da gönül belediyeciliğine yönelik yaklaşımları ile sürekli olarak takdir topluyordu. (www.akbelediyeler.com)