PALANDÖKEN'DE AK BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2020 - 14:07, Güncelleme: 14.11.2020 - 14:07

PALANDÖKEN'DE AK BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

​​​​​​​Palandöken'de Başkan Sunar, bu kez sahada görev başındaki kurum personelleri ile buluştu ardından talep ve önerileri dinledi.
Toplumun her kesimi ile görüşerek Gönül Belediyeciliğini Erzurum'da en iyi şekilde yansıtan adreslerin başında gelen Palandöken'de bir birlik ve beraberlik görüntüsü de kurumsal açıdan gündeme yansıdı. Palandöken sokaklarını makam edinen Başkan Muhammet Sunar, hafta sonu mesai gözetmeksizin yine sahadaydı. Sabah erken saatlerinde Palandöken'de devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Sunar, temaslarında özellikle vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdi. Talep ve önerileri birebir dinlemeyi ve notlar alarak gerekli birimlere talimatlar vermeyi ihmal etmeyen Başkan Sunar, ziyaretlerinde belediye işçileri ile de bir araya geldi. İşlerini büyük bir özveri ile yapan temizlik işçilerine "Hayırlı Çalışmalar" dileklerinde bulunan Başkan Sunar, işçileri de dinleyerek bol bol sohbet etti. Palandöken'in birlik ve beraberlik içerisinde ortak paydada buluşturmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Sunar, bu anlamda kurumsal personellerin de görüşlerini önemsediklerini ifade etti. (www.akbelediyeler.com)