NİZİP'TE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAŞATILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2020 - 15:47, Güncelleme: 04.11.2020 - 15:47

NİZİP'TE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAŞATILIYOR

​​​​​​​Nizip'te Başkan Mehmet Sarı bu kez Tatlıcak ve Salkım mahallelerine giderek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Kış hazırlıkları çerçevesinde yoğun mesai sarf eden Nizip Belediyesi'nde Başkan Mehmet Sarı'nın vatandaş ziyaretleri sürüyor. Ziyaretlerinde merkezin yanı sıra kırsal bölgelere de sürekli giderek talep ve önerileri dinleyen Başkan Sarı, talepleri birebir not alarak gerekli çalışmaların başlatılması yönünde talimatlar veriyor. Başkan Sarı'nın adresleri bu kez Tatlıcak ve Salkım mahalleleri oldu. Kaymakam Kemal Şahin ile birlikte mahallelerde bir dizi temaslarda bulunan Başkan Sarı, bazen vatandaşların evlerine konuk oldu bazen de toplu mekanlarda halkla istişareler gerçekleştirdi. Amaçlarının Nizip'in tümüne Gönül Belediyeciliğini yaymak olduğunu dile getiren Başkan Sarı, özellikle talep ve önerileri hassasiyetle takip ettiklerini söyledi. Pandemi sürecinde vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarını hatırlatan Başkan Sarı, Nizip'in birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine de vurgu yaptı. Vatandaşlar ise Başkan Sarı'nın sürekli olarak halk arasında bulunmasından yana memnuniyet duyduklarını belirterek çalışmalarından ötürü Başkan Sarı ve ekibine teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)