BAŞKAN BAYIK, TEŞKİLATLA BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2020 - 11:00, Güncelleme: 03.11.2020 - 11:00

BAŞKAN BAYIK, TEŞKİLATLA BULUŞTU

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Partisinin Kasım ayı Belediye Meclisi Grup toplantısına katıldı.
Partisi ile uyum içerisinde çalışmayı ilke edinen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, bugün ilk olarak AK Parti teşkilatını ziyaret ederek Kasım Ayı Belediye Meclisi Grup Toplantısına katıldı. Parti İlçe Binasında Başkan Mustafa Çıdır ile bir araya gelen Başkan Aslan Ali Bayık, çalışmalar hakkında bilgiler de alarak istişarelerde bulundu. Belediye Meclis üyelerinin de katılım gösterdiği ziyarette Başkan Bayık, Hilvan'ın birlik ve beraberlik içerisinde yola devam ettiğini söyledi. Başkan Bayık ve Meclis üyeleri ziyaretlerinin ardından Belediye binasına geçerek Kasım Ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. 2020 Yılı Hizmet Planlamasının değerlendirildiği Kasım Ayı Meclis Toplantısında vatandaşların taleplerine hassasiyet gösterilmesi konusunda Başkan Bayık çağrısını yineledi. Toplantı Kasım ayı içerisinde yapılacak çalışmaların görüşülmesi ile son buldu. (www.akbelediyeler.com)