Tuba Büyüküstün çok acıkmış

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2019 - 14:06, Güncelleme: 16.09.2019 - 14:06

Tuba Büyüküstün çok acıkmış

Oyuncu Tuba Büyüküstün, önceki gün yakın arkadaşı ile Nişantaşı’nda bir kebapçıdaydı.
Tuba Büyüküstün çok acıkmış olacak ki duble iskender yedi, bir bardak ayran içti. Üstüne de bir porsiyon baklava sipariş etti. FORMUNU SPORA BORÇLU 36 yaşındaki oyuncu, formunu spora borçlu olduğunu söyledi.

FORMUNU SPORA BORÇLU
36 yaşındaki oyuncu, formunu spora borçlu olduğunu söyledi.