GAZİANTEP'TE KONGRE COŞKUSU

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2020 - 15:14, Güncelleme: 12.10.2020 - 15:14

GAZİANTEP'TE KONGRE COŞKUSU

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ve Şehitkamil İlçe Kongrelerine katılarak yönetimleri tebrik etti.
AK Parti İlçe Kongrelerinin hafta sonu bayram havasında düzenlenen ve en yoğun katılımı bir araya getiren adreslerinden biri de Gaziantep oldu. Gaziantep'te Şahinbey ile Şehitkamil ilçe kongreleri büyük bir coşkuyla tamamlandı. Kongrelere Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. BAŞKANLAR GÜVEN TAZELEDİ İnandığın Yolda Yürü sloganıyla düzenlenen kongrelerin ardından Şahinbey'de Hasan Teke, Şehitkamil'de ise Mehmet Yılmaz güven tazeleyerek yola devam eden isimler oldu. Kongrelere katılımı göstererek her zaman partisinin yanında durmaya devam eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluda birer mesaj yayımlayarak Başkanları ve yönetimleri tebrik etti. AK kadroların ilk günkü azim ve heyecanla yola devam ettiğini vurgulayan Başkan Tahmazoğlu, "Medeniyetimizden aldığımız ilhamla,  "önce insan" diyen düsturumuzla, AK Parti hareketi olarak milletimizin hizmetindeyiz. Daha müreffeh yarınlar için hayal etmeye ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ülken için, Gaziantep için, Şahinbey için inandığın yolda yürü şiarıyla AK Parti Şahinbey 7. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. İlçe başkanlığına yeniden seçilen dava arkadaşım Hasan Teke beyi ve ekibini kutluyorum. İnanıyorum ki büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmalarını devam ettirecekler. Rabbim hayırlı, uğurlu eylesin. Kongreler Partilerin bayramlarıdır. Gazi kentimizde Şahinbey İlçe Kongremizin ardından Şehitkamil 7. Olağan Kongresine katıldık. AK Parti Şehitkamil 7. Olağan İlçe Kongresinde ise yeniden İlçe Başkanlığına seçilen kıymetli kardeşim Mehmet Yılmaz beye ve ekibine başarılar diliyorum.  Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKANLAR GÜVEN TAZELEDİ