BAŞKAN BAY'DAN TEŞEKKÜR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2020 - 12:48, Güncelleme: 24.09.2020 - 12:48

BAŞKAN BAY'DAN TEŞEKKÜR

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, deprem konutları ile ilgili ayrıntıları açıklayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
Ocak ayında meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası Malatya Doğanyol'da yaraları sarmak için  Poyraz ve Akkent mahallelerinde uygulamaya konulan Tarım Köy Projesi kapsamında deprem konutlarının yapımı sürerken Doğanyol Belediye Başkan Hakan Bay içerisinde bir çok avantajı barındıran ödeme listesinin ayrıntılarını açıkladı. Başkan Bay, sosyal medyadan yaptığı duyurusunda şu ifadelerine yer verdi: - 2+1 konutlar şerefiye bedellerine göre 510 ile 725 TL arasında aylık ödeme ile teslim edilecektir. - 3+1 konutlar için ise 730 ile 995 TL arasında bir bedel belirlenmiştir. -Köy evlerinde ahırsızlarda 790 TL, ahırlılarda 905 TL aylık ödeme yapılacaktır. - Ödemeler faizsiz 20 yıl vade olacaktır. - Alt yapı hizmetleri bedelsiz olarak yapılmıştır. - Maliyetlerden %40 düzeyinde indirime gidilmiştir. Başkan Bay ayrıca "Takdirleri ile vatandaşımızın talebini karşılayan Sn. Cumhurbaşkanımıza, Doğanyol’umuz adına sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)

- 3+1 konutlar için ise 730 ile 995 TL arasında bir bedel belirlenmiştir.

- Ödemeler faizsiz 20 yıl vade olacaktır.

- Alt yapı hizmetleri bedelsiz olarak yapılmıştır.

- Maliyetlerden %40 düzeyinde indirime gidilmiştir.