HINIS'TA KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2020 - 16:22, Güncelleme: 23.09.2020 - 16:22

HINIS'TA KIŞ HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

​​​​​​​​​​​​​​Erdoğan Eren Başkanlığındaki Hınıs Belediyesi, kış ayları öncesi çalışmalarını hızlandırdı.
Hınıslılara hizmetin en iyisini sunabilmek için kış ayları öncesi yoğun çalışma temposunu sürdüren Erdoğan Eren Başkanlığındaki Hınıs Belediyesi ekipleri son olarak Meydan Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. Vatandaşları yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtarmak adına yapılan çalışmalar tam not aldı. 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde benzer çalışmaları ilçenin diğer bölgelerinde de sürdüren ekiplerin çalışmalarını birebir takip eden Başkan Erdoğan Eren yaptığı değerlendirmesinde "Sezonun bitmesine yakın mahallelerimizdeki çalışmalarımıza hız verdik. Meydan Mahallemizin kilitli parke taşı çalışmaları başladı. Kendi bünyemizde ürettiğimiz parke taşlarıyla mahallemizin görünümünü değişip, yolları daha konforlu hale getiriyoruz. Vatandaşlarımızın refahı için yaptığımız çalışmalara planlarımız doğrultusunda devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi Hınıslı vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Eren'e ve tüm Hınıs Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)