Gönül Belediyeciliğinde Aslan Ali Bayık örneği

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 12:58, Güncelleme: 21.09.2020 - 12:58

Gönül Belediyeciliğinde Aslan Ali Bayık örneği

​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, haftanın ilk gününe yoğun bir mesaiyle başladı.
Şanlıurfa'nın Gönül Belediyeciliğindeki adresi Hilvan'da Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Aslan Ali Bayık, bugün de vatandaşları makamında ağırlayarak yaşanan sıkıntıları dinledi. Kabullerinde vatandaşların sorunlarını not eden ve anında ilgili birimlere ileten Başkan Bayık, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları da halka anlattı. Başkan Bayık, "Belediyemize gelen vatandaşlarımızın sorun,  talep ve önerilerinş dinledik. Sorumluluk alanı ve imkanlar dahilinde iletilen sorunları bir an evvel çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. Hilvanlılar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Bayık'a ve tüm Hilvan Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. BAŞKAN BAYIK HAFTAYA YOĞUN BİR TEMPOYLA BAŞLADI Her hafta çalışma programı düzenleyerek koordineli bir belediyecilik anlayışı sergileyen Başkan Bayık, haftanın ilk gününde soluğu okula yeni başlayan çocukların yanında aldı. İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş'le birlikte Cumhuriyet İlkokulu'nda yüz yüze eğitim uygulamasının ilk ders zilini çalan Başkan Bayık, "Uyum haftasında; ilk ders heyecanını yaşayacak tüm çocuklarımıza ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Çocuklara maske dağıtarak sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi çağrısını yineleyen Başkan Bayık, ailelerinden de tam not aldı. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN BAYIK HAFTAYA YOĞUN BİR TEMPOYLA BAŞLADI