Hınıs'ta eğitim kurumlarına ince dokunuş

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 14:27, Güncelleme: 17.09.2020 - 14:27

Hınıs'ta eğitim kurumlarına ince dokunuş

​​​​​​​Erdoğan Eren Başkanlığındaki Hınıs Belediyesi, vatandaşların talepleri üzerine eğitim kurumlarındaki çalışmalarına hız verdi.
AK Parti Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Erzurum'da; Hınıs Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Hınıs Belediyesi, son olarak vatandaşların da talepleri üzerine eğitim kurumlarındaki sorunları birer birer gideriyor. Belediye ekipleri Başkan Erdoğan Eren'in talimatlarıyla Sarılı Mahallesindeki ilköğretim okulunun bahçesini duvarla örerek, bahçe zeminini parke taşıyla döşüyor. Eğitime verdiği önemi her defasında dile getirerek kurumsal olarak Hınıs gençliğine yönelik her türlü hizmeti sunmanın gayesi içerisinde olduklarını belirten Başkan Erdoğan Eren, "Sarılı Mahallemizdeki çalışmalarımız devam ediyor. Mahallemizde bulunan ilköğretim okulumuzun bahçesini hazır kalıp beton duvarla örüp bahçe zeminine parke taşı döşüyoruz. Hınıslı gençlerimiz için daima daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimize daha iyi bir Hınıs bırakmak için durmak yok çalışmaya devam" dedi. Vatandaşlar da özverili çalışmalarından dolayı Başkan Eren'e ve Hınıs Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken, Hınıs Belediyesi'nin önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer bölgelerinde benzer uygulamalarına devam edeceği öğrenildi.   (www.akbelediyeler.com)