ÇAT HALKI ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2020 - 14:05, Güncelleme: 17.09.2020 - 14:05

ÇAT HALKI ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

​​​​​​​Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, mesai kavramı gözetmeksizin ilçe geleceğini yakından ilgilendiren projelerin takipçisi olmaya devam ediyor.
Melik Yaşar Başkanlığındaki Erzurum Çat Belediyesi, yaz dönemi çalışma sezonunun en verimli şekilde değerlendirmeye devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerini önemseyen ve kurumsal çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran Başkan Yaşar'ın talimatlarıyla belediye ekipleri ilçe merkezinin yanı sıra kırsal bölgelere de hizmet ulaştırmanın derdinde.  Ekipler son olarak 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde uygulamalarını sürdürürken Başkan Yaşar da makamda oturmak yerine sahada olarak projelerin birebir takipçisi olmayı sürdürüyor. Vatandaşların olası rahatsızlığını en asgari düzeye indirgeyebilmek için çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının amaçlandığı Çat Belediyesi, bu tutumuyla vatandaşların da takdirini topluyor. BAŞKAN YAŞAR, HALKLA İÇ İÇE Her defasında mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların sevinçlerini ve acılarını paylaşan Başkan Yaşar, temasları sırasında taziye ziyaretlerine de katılım gösterdi. Pandemi sürecine hassasiyet göstererek ailelere başsağlığı dileyen Başkan Yaşar, belediyenin 24 saat esası ile vatandaşın talep ve önerilerine açık olduğunu belirtti. Vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Yaşar'a ve Çat Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN YAŞAR, HALKLA İÇ İÇE