HALFETİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2021 - 10:13, Güncelleme: 12.01.2021 - 10:13

HALFETİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

​​​​​​​2021 yılına hızlı başlayan Halfeti Belediyesi'nde Başkan Şeref Albayrak, doğalgaz altyapı çalışmaları ile ilgili görüşmelerini sürdürüyor.
Şanlıurfa'nın Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçesine hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor. 2020 yılında Halfeti için çok önemli projelere imza atan Başkan Albayrak, 2021 yılının ilk döneminde bu kez doğalgaz faaliyetinin ilçesinde hizmete sunulması için girişimlerini sürdürüyor. Başkan Albayrak dün AKSA Şanlıurfa Doğalgaz Şirket Müdürü Muhammed Nezih Ural'ı ziyaret ederek doğalgazın Halfeti'de faaliyete geçirilmesi ve altyapı çalışmalarının başlatılması için bilgi alışverişinde bulunuldu. İkili görüşmede çalışmalarla ilgili altyapı konularını detaylı bir şekilde ele aldı. Haritalar üzerinden bilgilendirmenin yapıldığı görüşmede Başkan Albayrak amaçlarının Halfeti halkına en iyi hizmeti sunmak olduğunu belirtti. İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Başkan Albayrak ilçenin geleceğini yakından ilgilendiren projeleri için görüşmelerini sürdürürken, belediye ekipleri ise ilçe genelindeki çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak Özmüş Mahallesi Yolgeçer Mezrasında mıcır serimi uygulaması gerçekleştirdi. Gün içerisinde Fen İşleri Ekipleri tarafından devam eden çalışmaların ilçenin diğer noktalarında da sürdürüleceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)

İLÇE GENELİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR