GÜRPINAR'DA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2020 - 13:11, Güncelleme: 25.09.2020 - 13:11

GÜRPINAR'DA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ÖRNEĞİ

​​​​​​​Gönül Belediyeciliğinin en güzel adreslerinden Van Gürpınar'da Başkan Tanış, sosyal medyadan gelen talepleri de birebir değerlendirerek geri dönüşler sağlıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın tüm AK Partili Belediyelere "olmazsa olmazımız" diyerek çağrıda bulunduğu Gönül Belediyeciliği bazı şehir ve ilçelerde daha da ön plana çıkıyor. Bu adreslerin en güzel örneği olan Van Gürpınar'da da makamda oturmak yerine Gürpınar sokaklarında vatandaşlarla bir arada olmayı tercih eden Başkan Hayrullah Tanış, sahada olduğu kadar sosyal medyadan da gelen talep ve önerilere hassasiyetle yaklaşıyor. Vatandaşların taleplerini birebir değerlendirerek geri dönüşler sağlayan Başkan Hayrullah Tanış bu tutumu ile halkın takdirini kazanıyor. Başkan Tanış kurumsal hesaplardan ve kendi kişisel hesabından paylaştığı hizmet çalışmalarında vatandaşların önerilerine cevap vererek notlar alıyor. Gürpınar'daki çalışmalardan memnuniyetini dile getiren vatandaşlar kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından ve tutumundan dolayı Başkan Tanış'a ve ekibine her defasında teşekkürünü dile getirmeye devam ediyor. (www.akbelediyeler.com)