ERZURUMSPOR SEZONA HAZIR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2020 - 08:54, Güncelleme: 08.09.2020 - 08:54

ERZURUMSPOR SEZONA HAZIR

​​​​​​​Spora verdiği önemi her defasında dile getiren Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, taraftar gruplarıyla bir araya geldi.
Süper Lig'in yeni ekiplerinden BB Erzurumspor'un yeni transferleri antrenmanlara katılarak sezon için sıkı bir döneme 'merhaba' derken spora her defasında destek veren Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar da taraftarlarla bulaşarak tam destek sözü aldı. Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, dün Palandöken Kartalları'nı makamında kabul etti. Her yıl olduğu gibi geçtiğimiz yıl süper lig mücadelesinde gerek iç saha gerekse deplasmanlarda takımının yanında olan tüm Erzurumspor taraftarlarına teşekkür eden Başkan Uçar, "En büyük zenginliğilimiz birlik ve beraberliğimiz oldu. Bu yıl da yeni aynı şekilde taraftarımızla Erzurumspor'umuzun yanında olacağız" dedi. Süreç içerisinde takıma ve taraftara yine en iyi şekilde destek vereceklerinin de müjdesini veren Başkan Uçar, görüşme sonrası yaptığı değerlendirmesinde de "Her daim Erzurumspor'umuzun yanında olan Palandöken Kartalları Taraftar Grubu ziyaretimize geldiler. Sohbetimizin konusu tabii ki Süper Lig'de de başarılı olacağına inandığımız BB. Erzurumspor'umuz oldu. Süper Lig'de de çok güzel bir dönem geçireceğimize eminim" ifadelerini kullandı. Taraftarlar da Başkan Uçar'ın gençlik başta olmak üzere her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldığını belirterek taraftar gruplarına yönelik desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)