BEYOĞLU’NDA ÇIKSALIN CAMİİ İBADETE AÇILDI

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 28.03.2024 - 17:51, Güncelleme: 28.03.2024 - 17:51

BEYOĞLU’NDA ÇIKSALIN CAMİİ İBADETE AÇILDI

HAYDAR ALİ YILDIZ Beyoğlu’nun tarih ve kültür mirasına değer katan yeni bir ibadet mekanı daha eklendi. Çıksalın semtinde bulunan ve uzun bir süredir inşaatı devam eden Çıksalın Camii, bugün gerçekleştirilen bir açılış töreni ile ibadete açıldı.
Çıksalın Camii’nin modern mimarisi ve iç mekan düzenlemesi, açılışa katılanları etkiledi. Camiinin ferah ve aydınlık atmosferi, ibadet için ideal bir ortam sunuyor. Beyoğlu’nun Çıksalın Camii, çevredeki komşularımız için önemli bir buluşma ve ibadet noktası olma özelliğini taşıyor.

İstanbul HABERİ