BAŞKAN SAKLI'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 13:04, Güncelleme: 10.03.2021 - 13:04

BAŞKAN SAKLI'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

​​​​​​​Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Miraç Kandili mesajında "Rabbim şimdiden yapacağınız ibadet ve duâlarımızı kabul buyursun inşallah" dedi.
Hakkari Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz Mübarek gecelerden biri olan Miraç Kandili ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. Başkan Saklı, mesajında birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekerek "Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.AV) Allah'ın huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili yarın gece idrak edilecek. Rabbim şimdiden yapacağınız ibadet ve duâlarımızı kabul buyursun inşallah" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)