BAŞKAN KUŞ'TAN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 11:11, Güncelleme: 07.10.2020 - 11:11

BAŞKAN KUŞ'TAN MÜJDELİ HABER

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Gençlik Merkezlerindeki ücretsiz kurslardan yararlanmak isteyenler için müracaatların başladığını duyurdu.
Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da 400 bine yaklaşan nüfusu ile Türkiye'deki bir çok ilden daha büyük bir nüfusa sahip olan Eyyübiye'de; gençliğe verdiği önemi her defasında dile getiren Başkan Mehmet Kuş, Eyyübiyeli gençlere müjdeyi verdi. Pandemi döneminin en başarılı ilçe belediyeleri arasında ilk sıralarda yer alan Mehmet Kuş Başkanlığındaki Eyyübiye Belediyesi, yakında gençlik merkezlerini faaliyete sunma kararı aldı. Yine korona virüs sürecinin hassasiyetle takip edileceği merkezler için kayıt yerleri de duyuruldu. Buna göre Gençlik Merkezlerindeki ücretsiz kurslardan yararlanmak isteyen gençler; 15 Temmuz Gençlik Merkezi, Vali İzzetin Küçük Gençlik Merkezi, Şehit Polis Abdulkadir Oğuz Gençlik Merkezi ve Şehit TĞM.Muhammed Cihangir Çubukçu Gençlik Merkezi'ne giderek kayıtlarını yapabilecekler. BAŞKAN KUŞ, GENÇLERE YÖNELİK POZİTİF AYRICALIK TANIYOR Eyyübiye'de özellikle kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyarak bu yönde adımlar atan Başkan Mehmet Kuş, bu yaklaşımı ile takdir topluyor. Her defasında gençlerle bir araya gelerek onları eğitim ve sporun her branşı ile buluşturmaya ve yeteneklerini keşfetmeye yardımcı olan Başkan Kuş, kadınların da özellikle iş hayatında daha da etkin olabilmesi için mesleki kurs eğitimlerinin yaygınlaştırılmasına özen gösteriyor. Bölgesel Kalkınmanın yerelden başladığını bilen bir anlayışla uygulamalarına kaldığı yerden devam eden Eyyübiye Belediyesi sosyal yaşama yönelik projelerini de sürdürürken açılacak gençlik merkezlerinde Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Bağlama, Gitar- Ney, Satranç, Ahşap Oymacılık, Telkari, Kuaförlük, Tasavvuf Müziği Korosu, Resim (Çocuk), İngilizce (Yetişkin ve Çocuk), Ebru- Takı Sanatı, Taş Oymacılık (İşlemecilik), Biçki-Dikiş dallarındaki kurslar düzenleneceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN KUŞ, GENÇLERE YÖNELİK POZİTİF AYRICALIK TANIYOR