BAŞKAN ASYA'DAN ÖZEL ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2021 - 12:54, Güncelleme: 03.12.2021 - 12:54

BAŞKAN ASYA'DAN ÖZEL ZİYARET

​​​​​​​Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Dünya Engelliler Günü programı çerçevesinde düzenlenen futbol turnuvasını izleyerek vatandaşlarla buluştu.
Muş'ta hayata geçirilen tüm alt ve üst yapı çalışmalarında engelli vatandaşları planlayarak adımlar atan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, hassasiyetini 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde de gösterdi. Başkan Asya, güne ilk olarak ildeki özel bir rehabilitasyon merkezini ziyaret ile başladı. Burada gençlerle birlikte sohbet eden ve ardından pasta kesen Başkan Asya, "Hiç birimizin bir diğerinden farkı yoktur" dedi. Günün anısına bir değerlendirme yapan Başkan Asya, "Ali Kuşçu Özel Eğitim Uygulama Okulu ile TÜFAD işbirliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen futbol müsabakasını izleyerek özel kardeşlerimize başarılar diledik" ifadelerini kullandı.