AKÇAKALE BÜYÜK ŞÖLENE HAZIRLANIYOR

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2020 - 12:43, Güncelleme: 03.09.2020 - 12:43

AKÇAKALE BÜYÜK ŞÖLENE HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Pandemi nedeniyle ara verilen AK Parti Akçakale Kongresi Cumartesi günü yapılacak. Yoğun katılımın sağlanması beklenen kongre için son hazırlıklar da tamamlanmak üzere.
AK Parti'nin Şanlıurfa'daki ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Bahattin Yıldız, pandemi nedeniyle ertelenen ilçelerde yapılacak kongre tarihlerini açıkladı. Başkan Yıldız; temizlik, maske, mesafe, ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek ilçe kongrelerine yapacaklarının altını çizdi. 5 Eylül Cumartesi günü Akçakale Belediye Kültür Merkezi'nde saat 14.30'da yapılacak kongre öncesi son hazırlıkların yapıldığı öğrenildi. Başkan Yıldız konu ile ilgili yaptığı #İnandığınYoldaYürü etiketi ile yaptığı paylaşımda "Pandemi Sebebiyle Ara Verdiğimiz Kongrelerimize Bu Hafta da #Akçakale 7. Olağan İlçe Kongresiyle Devam Ediyoruz" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)