KALE'DE ÖNEMLİ BULUŞMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2020 - 11:09, Güncelleme: 08.09.2020 - 11:09

KALE'DE ÖNEMLİ BULUŞMA

​​​​​​​Kale Belediye Başkanı Murat Koca, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve beraberindeki heyeti ağırladı.
Belediye çalışmalarını vatandaşların talep ve öneriler üzerine yoğunlaştırmayı tercih eden Gönül Belediyeciliğinin Malatya'daki örnek isimlerinden Kale Belediye Başkanı Murat Koca, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve beraberindeki heyeti ağırladı. AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı, Tarım, AFAD, DSİ, Çevre Şehircilik İl Müdürleri ve Büyükşehir Belediye Daire Başkanlıkları Müdürlerinin de katılım gösterdiği toplantıda Kale ilçesinde yapılan yatırımlar ve kurumsal planlamalar ele alındı. Projelerin değerlendirilerek istişareye sunulduğu toplantının ardından Milletvekili Hakan Kahtalı ve tüm kurum temsilcilerine teşekkür eden Başkan Koca, "Kale ilçesinin geleceğine yönelik çok verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Diğer kurumlarımız da bizlere ilerleyen dönemlerde desteklerini artıracaklar. Vekilimiz Kahtalı'ya ve tüm katılımcılara Kale ilçemiz adına teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Koca ayrıca yerel yönetimlerle kurumlar arası iletişimin vatandaşlara hizmetin en iyisi olarak geri dönüş yaptığını da sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)