PÜTÜRGE'DE İSTİŞARE ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2020 - 16:37, Güncelleme: 03.09.2020 - 16:37

PÜTÜRGE'DE İSTİŞARE ÖN PLANDA

Pütürge'de vatandaşın talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Başkan Mikail Sülük, kentsel dönüşüm projesi  ile ilgili halkı bilgilendirdi.
Alt ve üst yapı çalışmaları ve örnek uygulamaları ile vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmanın gayreti içerisinde olan Mikail Sülük Başkanlığındaki Pütürge Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. İlçe geleceğine yönelik uygulamaların takipçisi olan Başkan Mikail Sülük son olarak önemle üzerinde durduğu Kentsel Dönüşüm ve Ahırlı Köy Evleri uygulaması ile ilgili vatandaşlarla bir araya geldi. Hatip, Köylü ve Ağalar mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi ve yapımına başlanan Ahırlı köy evleri ile ilgili mahalle muhtarları, Ziraat Odası Başkanı ve mahalle sakinleri ile birlikte bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştiren Başkan Mikail Sülük, projenin detaylarına yer vererek talep ve önerileri dinledi. Vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle dikkat ettiklerini belirten Başkan Mikail Sülük, Pütürge'nin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini söyledi. Mahalle sakinleri de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Mikail Sülük'e teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)