ÇEMİŞGEZEK'TE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2020 - 21:25, Güncelleme: 29.08.2020 - 21:25

ÇEMİŞGEZEK'TE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

​​​​​​​Metin Levent Yıldız Başkanlığındaki Çemişgezek Belediyesi, ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak için yoğun çaba içerisinde.
Tunceli Çemişgezek'te makamda oturmak yerine ilçe sokaklarında halkın talep ve önerilerini dinleyerek kurumsal çalışmalara yön vermeyi tercih eden Başkan Metin Levent Yıldız, bu kez yapımı devam eden Millet Bahçesindeki çalışmaları inceledi. İş makineleri tarafından bölgeye nakledilen ağaçların dikim çalışmalarını denetleyen ve kendi elleriyle ağaçları toprakla buluşturan Başkan Yıldız, amaçlarının Çemişgezek'te kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak olduğunu söyledi. İlçenin pek çok noktasında yeşil alan çalışmaları da gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Yıldız, "Millet Bahçemizin yapımı tamamlandığında diktiğimiz ağaçlar ilçemize çok güzel bir görünüm kazandıracak. Her zaman dediğimiz gibi: Çemişgezek halkımız hizmetin en iyisine layıktır. İşte biz bunun için çalışıyoruz. Halkımızın da talep ve önerileri çalışmalarımızda bize yön gösteriyor" dedi. ÇALIŞMALAR TÜM İLÇEYE YAYILDI Vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Metin Levent Yıldız Başkanlığındaki Tunceli Çemişgezek Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda da parklardaki oyun gruplarında onarım çalışması başlatmıştı. İlçedeki TOKİ bölgesinde başlayan uygulamanın tüm ilçe geneline yayılırken, vatandaşlar çalışmalardan memnun olduklarını belirtmişlerdi. (www.akbelediyeler.com)

ÇALIŞMALAR TÜM İLÇEYE YAYILDI