PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2020 - 12:03, Güncelleme: 26.08.2020 - 12:03

PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

Muhammet Sunar Başkanlığındaki Palandöken Belediyesi, son olarak Gazi Mahallesinde asfalt ve kaldırım çalışmalarını hızlandırdı.
Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Merkez ve kırsal bölgelerde ihtiyaç duyulan mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Gazi Mahallesinde 1 ve 2. Güney, Uzun, Kooperatif ve Yeşil Hark sokaklarında asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladı. Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar'ın talimatlarıyla gerçekleştirilen çalışmaların önümüzdeki süreçlerde diğer mahallelerde de yapılacağı öğrenildi. 2020 Yılı Hizmet Planlamasına devam eden Palandöken Belediyesi'nde Başkan Sunar yaptığı değerlendirmesinde, " Abdurrahman Gazi Mahallemizde yürüttüğümüz faaliyetler son sürat devam ediyor... Mahallemizde, 1 ve 2. Güney, Uzun, Kooperatif ve Yeşil Hark sokaklarımızın da asfalt ve kaldırım çalışmaları tamamlandı... Hayırlı olsun" dedi. Mahalle sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Sunar'a ve tüm Palandöken Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)