SAMSATLILARA ÇİFTE MÜJDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 12:55, Güncelleme: 24.08.2020 - 12:55

SAMSATLILARA ÇİFTE MÜJDE

Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, doğalgaz müjdesi vererek "Bu kış Samsat'ta doğal gaz olacak" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'deki enerji müjdesi gündemdeki tazeliğini korurken Samsatlılara bir müjde haberini de Başkan Halil Fırat verdi. Samsat'ın gelişmesi için alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçenin her türlü sorununa çözümler üreten Başkan Halil Fırat, ilçe halkına 'Doğalgaz' müjdesini duyurdu. Samsat'ın doğalgaza kavuşması için büyük emekler harcayan ve Başkent Ankara arasında adeta mekik dokuyan Başkan Halil Fırat müjde ile ilgili yaptığı paylaşımında "İlçemize getirmek için büyük emek harcadığımız ve sonunda başardığımız doğal gazımıza artık kavuşuyoruz. Akmercan firması kazı çalışmalarına başlamış bulunmakta. Bu kış Samsat'ta doğal gaz olacak. Samsatımız'a hayırlı olsun" dedi. Başkan Fırat'ın duyurusu ilçede gündemi belirledi. Eğlenceli bir paylaşımla müjdeyi duyuran Başkan Fırat'a destekler yükseldi. İlçe halkı doğalgaz evlere kadar getirilebilmesi için büyük emekler harcayan Başkan Halil Fırat'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)