BAŞKAN FIRAT'TAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2020 - 21:34, Güncelleme: 21.08.2020 - 21:34

BAŞKAN FIRAT'TAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

​​​​​​​Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Karadeniz'deki enerji keşfi destek verdi. Başkan Fırat ayrıca 6. Bölge Teşvik kapsamına Adıyaman ve tüm ilçelerinin alınması ile ilgili Başkan Erdoğan'a teşekkür etti.
Adıyaman Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz'de 320 milyar metreküplük enerji rezervi bulmasına destek verdi. Başkan Fırat, sosyal medyada #müjdelerinadamı başlığı ile yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hedefimiz, 2023 yılında Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır" sözlerini kullandı. Başkan Vural, "#MüjdelerinAdamı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan  müjdeyi  "Rabbim bize bilinmedik bir yerde kapı açtı" Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirdi. Fatin sondaj gemimiz Tuna-1 kuyusunda 320 milyar metreküp doğalgaz keşfetti" dedi.   FIRAT'TAN CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR Başkan Fırat öte yandan Resmi Gazetenin bugün yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Adıyaman'ın tüm ilçeleri ile 6. Bölge teşviklerinin tümünden faydalanacağını belirterek "Sanayimiz için çok önemli olan bu karar için başta Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın'a ve tüm teşkilatımıza sonsuz teşekkürler" dedi. (www.akbelediyeler.com)

FIRAT'TAN CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR