ÜRETEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 14:11, Güncelleme: 19.08.2020 - 14:11

ÜRETEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

​​​​​​​İslahiye'de Başkan Kemal Vural tarafından hizmete sunulan Belediye Atölyesi, üretimleri ile katma değer sağlıyor.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek üreten belediyecilik anlayışı ile katma değerler sağlayan Kemal Vural Başkanlığındaki İslahiye Belediyesi yoluna devam ediyor. Vatandaş odaklı hizmet anlayışını en iyi şekilde değerlendirebilmek için tasarruf ve üretime ağırlık veren İslahiye Belediyesi'nde Başkan Kemal Vural tarafından 5 yıl önce açılan Belediye Atölyesi çöp konteynerinden parklardaki bank ve kamelyalara kadar birçok ürünün üretimini yapmaya devam ediyor. İlçede bulunan tüm resmi kurumların ihtiyaçlarını da karşılayan Belediye Atölyesi; düşük maliyetli, uzun ömürlü ve kaliteli ürünler üreterek giderleri en asgari düzeye indirgerken Belediye Bütçesine de katkıda bulunuyor. Vatandaşların da yakından takip ettiği atölyenin Türkiye'ye örnek olmasını dileyen İslahiyeliler, kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Kemal Vural'a ve tüm İslahiye Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)