SİVEREK'TE SIRA FIRAT MAHALLESİNDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 13:49, Güncelleme: 19.08.2020 - 13:49

SİVEREK'TE SIRA FIRAT MAHALLESİNDE

​​​​​​​Şeyhmus Aydın Başkanlığındaki Siverek Belediyesi, yerleşim alanlarındaki yol yapım çalışmalarına Fırat Mahallesi ile devam etti.
Siverek Belediyesi kent genelinde çalışmalarını yürütürken yeni yerleşim alanlarında yol yapımlarına devam ediyor. İlçe merkezinde bir yandan üst yapı yenileme ve onarımlar yürütülürken diğer yandan park ve yeşil alanlarda çalışma yapılıyor. Yeni yerleşim alanlarını da unutmayan Siverek Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere çözüm üretmeyi sürdürüyor. Fırat Mahallesi sakinlerinin yol talebinde bulunması üzerine Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’dan talimatıyla çalışma başlatıldı. Planlanan çalışma kapsamında Fırat Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanların için yol yapımına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmayı mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda sürdürüyor. Sabahın ilk ışıklarıyla çalışmaya başlayan ekipler, çok sayıda araç ve iş makinesiyle yol çalışmasına devam ediyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Gün geçtikçe büyüyen ve ihtiyaçları artan vatandaşlarımızın talepleri, imkânlar ölçüsünde karşılanmaya çalışılmaktadır. Fırat Mahallesi sakinlerinin yeni yerleşim alanları için yol talebi Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın’ın talimatı üzerine başlatılmış, yapılan program çerçevesinde devam etmektedir” denildi. Yol yapımına başlanması nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri, taleplerini karşılayan Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)