Yakutiye kırsalında çalışmalar hız kazandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 11:51, Güncelleme: 19.08.2020 - 11:51

Yakutiye kırsalında çalışmalar hız kazandı

Mahmut Uçar Başkanlığındaki Yakutiye Belediyesi, Kırkgöze Köyündeki yol genişletme ve sulama kanalları çalışmalarında sona doğru yaklaştı.
Erzurum Yakutiye Belediyesi, yaz çalışma sezonunu en iyi şekilde değerlendirmeye devam ediyor. İlçe merkezinde alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Mahmut Uçar Başkanlığındaki Yakutiye Belediyesi, kırsalda da son olarak Kırkgöze köyünde yol genişletme ve sulama kanallarına boru döşeme çalışmalarında sona yaklaştı. Çalışmaların takipçisi olan Başkan Mahmut Uçar, vatandaşlardan gelen talepleri dikkatle takip ettiklerini belirtti. Kırkgöze köylüleri ise kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Uçar'a ve tüm Yakutiye Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Yakutiye'de önümüzdeki süreçlerde benzer çalışmaların diğer köyler için de uygulanacağı öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)