YOK BÖYLE BİR BAŞARI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2020 - 13:56, Güncelleme: 17.08.2020 - 13:56

YOK BÖYLE BİR BAŞARI

​​​​​​​Besni Belediyespor ligde çıktığı 18 maçın tümünü kazanarak Bal Ligi'ne yükseldi. Ekipteki yeni hedef ise 3. Lig.
Adıyaman Besni'de belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyen Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre'nin büyük destekleri ile verimli bir sezon geçiren Besni Belediyespor namağlup bir şekilde şampiyon olarak Besni'ye büyük gurur yaşattı. Besni'de gençliğe verdiği önemi her defasında dile getiren Başkan Emre de kulüp yöneticileri ve futbolcularla bir araya gelerek herkesi tebrik etti. Başarının ilk olarak inanmakla hedef belirleyeceğini belirten Başkan Emre, alınan başarının diğer tüm gençler nezdinde örnek olmasını diledi. Başkan Emre yaptığı değerlendirmesinde, "Besni Belediye Spor Bal Liginde. Bize bu mutluluğu yaşatan Futbolcularımıza, Teknik Heyetimize, Kulüp Başkanımız Doğan Ciner’e ve idari heyetine ve takımımızı yalnız bırakmayan aziz taraftarlarımızı kutluyor, şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı Olsun" dedi. FUTBOLCULARDAN BAŞKAN EMRE'YE TEŞEKKÜR Futbolcular ve Takım Yönetim Kurulu da kendilerine yönelik desteklerinden dolayı Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre'ye teşekkür etti. Futbolcular, "Başkanımızı her defasında yanımızda gördük. Bizlere olan inancı hiç bir zaman eksilmedi. Bu anlamda çok şanslıyız. Bu başarıyı da tüm Besni halkına armağan ediyoruz" diye konuştular. (www.akbelediyeler.com)

FUTBOLCULARDAN BAŞKAN EMRE'YE TEŞEKKÜR