BAŞKAN GÜRSOY'DAN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2020 - 13:40, Güncelleme: 15.08.2020 - 13:40

BAŞKAN GÜRSOY'DAN MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Adilcevaz'da Başkan Necati Gürsoy, baraj mevkiinde devam eden içme suyu kaptaj çalışmalarının ay sonu tamamlanacağını söyledi.
AK Belediyecilik hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde yansıtıldığı Bitlis'in Adilcevaz İlçesinde, Başkan Necati Gürsoy, geçtiğimiz gün mahalle muhtarları ile birlikte baraj mevkiinde devam eden içme suyu kaptaj çalışmalarını yerinde incelemesinin ardından dün de bu kez Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Adilcevaz Kaymakamı Sayın Tunahan Çil, Ahlat Kaymakamı Sayın Erkan İsa Erat ve Ankara Bölge İdare Mahkemesi Daire Başkanı Bülent Küfüdür ile birlikte soluğu aynı yerde aldı. Çalışmalar hakkında incelemelerde bulunan heyete eşlik eden Başkan Gürsoy, temaslarının ardından yaptığı değerlendirmesinde "Ay sonuna kadar bitirilmesi planlanan içme suyu kaptaj çalışması sonucunda 750 metreküp kapasiteyle hijyen şartlarına uygun olarak ilçemizin tamamının içme ve sulama suyu ihtiyacı karşılanacak" dedi. Vatandaşlar da Adilcevaz için büyük önem arz eden projenin ilk günden bu yana birebir takipçisi olan Başkan Gürsoy'a ve tüm Belediye kadrosuna teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)