ESKİ HİZMET BİNASI EMEKLİLER LOKALİ OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2020 - 11:45, Güncelleme: 15.08.2020 - 11:45

ESKİ HİZMET BİNASI EMEKLİLER LOKALİ OLUYOR

​​​​​​​AK Belediyecilik örneklerinin sergilendiği Nizip'te Eski Belediye Hizmet Binası, tadilattan geçerek Emekliler Lokaline dönüştürülüyor.
Nizip'teki örnek uygulamaları ile tüm Türkiye'ye örnek olan Başkan Mehmet Sarı'nın talimatlarıyla çalışmaları süren Eski Belediye Hizmet Binası, Emekliler Lokali'ne dönüştürülüyor. Vatandaşların talep ve önerilerini hassasiyetle takip eden ve ilçedeki kurumsal çalışmalarında her kesimden vatandaşı düşünerek projeler gerçekleştiren Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, yine gelen talep ve öneriler üzerine Emekliler Lokali'ne dönüştürülmesine karar verilen hizmet binasında incelemelerde bulundu. Çalışmanın takipçisi olduğunu belirten Başkan Sarı, "Çalışmaların tamamlanması ile eski hizmet binamız emekli vatandaşlarımızın boş zamanlarını geçirebilecekleri, dinlenebilecekleri bir buluşma noktası haline gelecek. Emeklilerimiz çaylarını içip, gazete ve kitaplarını okuyabilecekleri güzel bir mekana kavuşmuş olacak" dedi. Başkan Sarı'nın bu yöndeki çalışması, Nizip halkı tarafından da takdirle karşılandı. Vatandaşlar talep ve önerilerini hassasiyetle takip eden Başkan Sarı'ya ve tüm Nizip Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)