BAŞKAN BAY SÖZÜNDE DURDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2020 - 16:00, Güncelleme: 14.08.2020 - 16:00

BAŞKAN BAY SÖZÜNDE DURDU

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay'ın seçim vaatleri arasında söz verdiği GES Projesinde panellerin monte edilme çalışmaları başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde Türkiye genelinde başlatılan 'Sıfır Atık Projesi'ne temiz ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik projesi ile katkıda bulunan Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Güneş Enerji Santrali panellerinin monte edildiği müjdesini verdi. 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde seçim vaatleri arasında yer alan Doğanyol (GES) Güneş Enerji Santrali Projesi için büyük emek harcayan ve bu alanda örnek belediye olan Hakan Bay Başkanlığındaki Doğanyol Belediyesi'nin ilçeye kazandırmak istediği uygulama vatandaşlar tarafından da tam destek gördü.   PANELLER MONTE EDİLMEYE BAŞLANDI Projenin her aşamasını birebir takip eden Başkan Hakan Bay, yaptığı değerlendirmesinde panellerin monte edilmeye başlandığını duyurarak, uygulamada büyük emekleri bulunan Milletvekili Öznur Çalık'a ve Malatya Valisi Aydın Baruş'a Doğanyol halkı adına teşekkür etti. Çalışmanın ardından uygulamanın hizmete sunulacağı bildirildi. (www.akbelediyeler.com)

PANELLER MONTE EDİLMEYE BAŞLANDI