PALANDÖKEN'DE PRESTİJ CADDE DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2020 - 16:04, Güncelleme: 11.08.2020 - 16:04

PALANDÖKEN'DE PRESTİJ CADDE DÖNEMİ

​​​​​​​Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, yeni yapılaşmaların ağırlıkta olduğu Hüseyin Avni Ulaş'ta prestij cadde çalışmalarını inceledi.
En başarılı AK Partili İlçe belediyelerinden; Palandöken'de ilçeyi adeta şantiyeye çevirerek çalışmaların birebir takipçisi olan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, devam eden uygulamaları yerinde inceledi.   Geçtiğimiz ay Abdurrahman Gazi, Hüseyin Avni Ulaş, Adnan Menderes ve Solakzade Mahallelerinde Prestij Cadde uygulamaları ile ilgili Palandökenlilere müjdeyi veren Başkan Sunar, bugün soluğu yeni yapılaşmaların ağırlıkta olduğu Hüseyin Avni Ulaş'ta alarak teknik ekipten çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Amaçlarının Palandöken halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu belirten Başkan Sunar, çalışma çerçevesinde eskimiş ve deforme olmuş kaldırımları da yenilendiğini belirtti. Gönül Belediyeciliği içinde Palandöken’in marka ilçe olma vasfını güçlendirmekte kararlı olduklarının da altını çizen Başkan Sunar yaptığı değerlendirmesinde "Prestij cadde ve sokak çalışmalarımız kapsamında, Hüseyin Avni Ulaş Mahallemizde yürüttüğümüz çalışmaları tetkik ettik. Zirve İlçe Palandöken hedefine azami gayretle ilerliyoruz" dedi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından ve çalışkanlığından dolayı Başkan Sunar'a ve tüm ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)