BAŞKAN AKSOY, PARK ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2020 - 12:52, Güncelleme: 10.08.2020 - 12:52

BAŞKAN AKSOY, PARK ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

​​​​​​​Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Kılavuz Mahallesindeki park çalışmalarını yerinde inceledi.
Dargeçit halkının sosyal ve sportif faaliyetlerine katkı sunmak için Karabayır Mahallesinde sentetik çim sahanın yapımını tamamlayan ve yine 2020 Yılı Planlaması dahilinde yer alan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaat uygulamasını hızla sürdüren Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi'nin bu kez  Kılavuz Mahallesinde yapacağı park çalışmaları devam ediyor. Belediyecilikte alt yapıdan üst yapıya ve sosyal yaşama yönelik projelerinden gönül belediyeciliğine kadar her türlü detayı düşünerek uygulamalar gerçekleştiren Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy da bugün çalışmaları yerinde inceleyerek gelinen son aşama hakkında bilgiler aldı. Kent Parkı uygulaması dahilinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkan Aksoy, mahalleli ile de bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Kurumsal çalışmalarda vatandaşların taleplerini öncelikli tuttuklarını belirten Başkan Aksoy, benzer çalışmaların ilçe genelinde devam ettiğini de sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)